Geschiedenis

Aannemersbedrijf Van Delft is een echt familie bedrijf en bestaat al sinds 1927. Het bedrijf is opgericht door mijn opa Nicolaas Johannis van Delft. Het Bedrijf droeg ook zijn naam Aannemersbedrijf N.J.van Delft. Het bedrijf was toen gevestigd aan de Zandvoorterweg 25 te Aerdenhout en had een kleine werkplaats, dat voornamelijk als opslag diende. Toen mijn vader bij het bedrijf kwam werd de naam gewijzigd in Aannemersbedrijf N.J .van Delft & Zn.

Nadat mijn opa in 1966 overleed is mijn vader eerst doorgegaan onder de zelfde naam, maar omdat het toch om zijn bedrijf ging heeft hij de naam veranderd in Aannemersberijf W.van Delft, ook is er een deel aan de werkplaats aangebouwd om de werken beter voor te bereiden.

Ook bij mij is dat zo verlopen, toen mijn vader in 1984 overleed heb ik eerst mijn studie afgemaakt en heb nog 3 jaar onder de naam Aannemersbedrijf W. van Delft doorgewerkt. Na het behalen van mijn aannemersdiploma heb ik de naam veranderd in Aannemersbedrijf E.van Delft, waaronder ik inmiddels 34 jaar werk.

Het bedrijf bestaat dus al 84 jaar en is nog steeds werkzaam vanuit de werkplaats in Aerdenhout. Onderstaand van links naar rechts mijn opa Nico van Delft, mijn vader Wim van Delft en ikzelf Erik van Delft.